Fra skaberne af Insidious, Get Out (Blumhouse Productions) og Udta Punjab kommer Netflix første indiske horror-serie GHOUL.

GHOUL er en skræmmende serie baseret på arabisk mytologi om en fange, der ankommer til et fjerntliggende militært forhørscenter. Han manipulerer sine forhørere og afslører deres dybeste hemmeligheder. Du kan bekæmpe dæmonerne i denne verden, men hvad med dem, der ikke er her fra?

Ghoul består af 3 afsnit og kommer på Netflix i hele verden den 24. august 2018.

Læs vores engelske anmeldelse af Ghoul her >

Se traileren nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg