Film der bør laves til gyserspil

Sponsoreret indlæg. Forestil dig Stephen Kings ’It’ eller gyserfilmen(ene) ’Saw’ lavet om til frygtindgydende gyserspil. Det sætter fantasien godt i gang, ikke sandt? Den fantasi har vi brygget videre på i artiklen her, hvor vi giver dig et par bud på gode gyserfilm, der bør laves om til fede computergyserspil.   

Der findes allerede en del eksempler på gyserfilm, der er lavet om til skrækindbydende og nervepirrende spil. Hos Unibet kan du for eksempel blive en del af et faretruende univers med spillemaskinen Dracula, og ligeledes kender de fleste gyserfans til det uhyggelige spil ’Silent Hill’, der senere blev udgivet som film med samme titel.

’Silent Hill’ tog store dele af verdenen med storm, da spillet blev introduceret i 1999 og lod spillere indtage rollen som Harry Mason, der leder efter sin forsvundne adoptivdatter. En søgen der indebærer en række grimme opdagelser.

Der findes dog en række fede skrækfilm, som endnu ikke har fået ben at gå på, når det kommer til spilleverdenen. For eksempel forestiller vi os, at en film som Eli Roths ’Hostel’ fra 2005 ville gøre sig ekstraordinært godt som computerspil, og det samme gælder de to efterfølgere til den første film.

Forestil dig blot et øjeblik at være en af de to college-studerende, der tjekker ind på et hostel i Europa, for dernæst at indtage rollen som et jagtet og tortureret bytte. Vi mener uden tvivl, at filmens plot skaber det perfekte grundlag for et unikt og nervepirrende spil.

Vender vi blikket mod Danmark, findes der i stedet en serie, som vi mener, har det perfekte indhold til at skabe et alletiders skrækspil. Kultserien ’Riget’, som er produceret af Lars von Trier og første gang så dagens lys på DR i 1994, har en så fed handling, at der ikke hersker tvivl om, at der er belæg for at producere et uforglemmeligt gyserspil.

I tillæg mener vi også, at Ole Bornedals gyser ’Nattevagten’ bør fremhæves som et godt eksempel på en film, der kan blive til et suverænt fedt spil. At kunne få lov at indtage rollen som lighus-nattevagten Martin, der spilles af Nikolaj Coster-Waldau i filmen, må være en oplevelse i sig selv.

Der er altså rigeligt med gyserfilm at vælge mellem, hvis man som spilproducent er på udkig efter lidt god og skræmmende inspiration. Her har vi blot fremhævet et par stykker.