The Unsettling er en ny teen-horrorserie, der får premiere på HBO Nordic i juli 2019. Læs mere om serien og se en trailer her!

The Unsettling handler om den 16-årige Becca, der ankommer til en ny plejefamilie. Familien bor langt ude på landet, og de andre plejebørn byder hende mildest talt ikke varmt velkommen.

Den, der behandler hende værst, er familiens 11-årige biologiske søn, og selvom Becca prøver at holde sig ude af problemer og gå sine egne veje, begynder der pludselig at ske en række mystiske ting omkring hende.

Hun bliver i tvivl om, hvem – eller hvad – der er skyld i dette?

Læs også: Vores anmeldelse af The Unsettling > 

The Unsettling: Ny horrorserie på HBO Nordic

Blandt de medvirkende ses Holly Taylor (“The Americans,” “The Night Shift”), Joy Goodman, Tequan Richmond (“General Hospital,” “Cold Case,” “All Night”) og Travis Hammer.

Serien er instrueret af Chris Grismer (“Designated Survivor,” “Vampire Diaries,” “Freakish”) og produceret af Jordan Levin (“My Dead Ex,” “Versus”), Brett Bouttier (“Zac & Mia”, “t@gged”) Shelley Zimmerman (“Zac and Mia,” “t@gged”) og Brin Lukens (“Guidance,” “Freakish”).

Sæson 1 af The Unsettling består af 8 afsnit, der alle bliver tilgængelig den 15. juli 2019 på Hbo Nordic.

Se traileren nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.