YOU / DU: Sæson 4 del 2 er nu på Netflix med de sidste fem afsnit af sæsonen. Gør dig klar til at se den Joe Goldberg, vi har lært at kende i tidligere sæsoner. Faktisk er dette på nogle måder en endnu mere uligevægtig version af ham. Læs vores fulde anmeldelse af YOU Sæson 4 del 2 her!

YOU: Sæson 4 del 2 er en ret vild omgang. Disse sidste fem afsnit af sæson 4 er nu på Netflix, og de er næsten umulige ikke at “binge”. Indrømmet, episoder af YOU har en tendens til at ende med cliffhangers. Alligevel er det som om, det er blevet en tand vildere end nogensinde før.

Læs vores sæson 4 del 1 anmeldelse af YOU / DU lige her >

Seere skal forberede sig på en ganske uligevægtig version af Joe Goldberg. Og som altid er der også mange dårlige og manipulerende mennesker rundt om ham. Joe er selvfølgelig en skurk (og en morder) helt i sig selv. Der er bare mange vanvittige mennesker, der finder sammen her!

Læs videre på vores YOU sæson 4 del 2 anmeldelse nedenfor. Find de sidste fem afsnit på Netflix fra den 9. marts 2023.

En meget uligevægtig Joe kæmper

Vi gør os ikke i spoilers, så jeg vil ikke afsløre nogle større plot-detaljer her. Det ville snyde dig for mange WTF!-øjeblikke, som du fortjener at opleve på egen hånd. Hvad jeg vil nævne er, at “Jonathan Moore” vil fortsætte med at kæmpe, mens folk kommer efter ham fra mange retninger.

Ved slutningen af sæson 4 del 1, ved vi, at Rhys er “Eat the Rich”-morderen (eller bare ETR-morderen). Desuden ved han alt om den rigtige Joe Goldberg, og dermed også at Jonathan Moore er et cover.

Derfor ønsker Rhys at samarbejde med Joe. Det er jo oplagt, at de to mordere bliver et team. Joe er ikke ligefrem enig, men er tvunget til at samarbejde. Alt imens har Rhys annonceret sit borgmesterkandidatur. Ja, ETR-morderen ønsker at være borgmester i London.

Så når YOU sæson 4 del 2 begynder, er det med en simpel løsning, der burde gøre tingene meget nemmere for Joe. Men det er selvfølgelig aldrig så enkelt.

Du skal også forberede dig på dette; Intet er, som det ser ud til. Du kan lige så godt forberede dig på at glemme meget af det, du har lært indtil videre i sæson 4 af YOU.

YOU / DU: Sæson 4 del 2 – Anmeldelse | Netflix-serie

Så mange WTF-øjeblikke!

Alle har hemmeligheder, og de kommer væltende ud her i del 2. Hurtigt og på brutale og skræmmende måder. Eller rettere sagt, resultatet er brutalt og skræmmende. Og ofte meget blodigt!

Afsnit 6 fik mig til at tænke “Det var smart” og så “WTF!”. Så kom afsnit 7, som mere er et “Hvordan kommer Joe ud af det her?!” og så et meget større “WTF!”-øjeblik. Når episode 8 begynder, er det primært en forklaring på det, der kom før afsløringen i slutningen af episode 7.

Er du stadig med?! Okay, lad os runde sæson 4 af med reaktioner og ingen spoilere.

Afsnit 9 “Tragedie og smerte!” og så “Det er bare ikke fair!” videre til afsnit 10, der slutter med “Godt for dig, Joe”, “Er det dét, Joe?!” videre til “Åh, flot plottwist i baggrunden”. Og endelig byder de store finaleøjeblikke i sidste del af afsnit 10 på en rigtig stærk sæsonafslutning.

Se YOU sæson 4 del 2 på Netflix nu!

Jeg er ikke helt sikker på, hvordan folk vil opfatte denne anden del af sæson 4. Jeg tror dog, at mange vil nyde den. Det er en tilbagevenden til så meget af det, vi har set fra Joe i de foregående tre sæsoner.

Det betyder også, at du vil se en del kendte ansigter i disse sidste fem afsnit af sæson 4. Joe Goldberg bliver endelig godt og grundigt hjemsøgt af sine tidligere handlinger. Især alle de kvinder, han har sukket “Du!” om, indtil han af en eller anden grund gik videre til næste offer. Eller næste “store kærlighed”, hvis Joe selv skal sige det.

Måske har han endelig mødt sin overmand her i den sidste halvdel af sæson 4. Og alligevel virker selv “Joe’s match” som en skræmmende udvikling på mange måder. Serien kunne sagtens være endt med denne sæson, men der er også stadig masser at bygge videre på.

YOU (DU) sæson 4 del 2 er på Netflix fra den 9. marts 2023.

Plot

Joe starter på ny i London og lover at begrave fortiden og være sit bedste jeg. Men på den ujævne vej til forløsning begynder en ny besættelse at tage fat.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.

    Vis alle indlæg