The Haunting of Hill House får en sæson 2 med navnet The Haunting of Bly Manor! Serien kommer på Netflix den 9. oktober 2020 – se teaser traileren her.

Opdateret 31. august 2020

The Haunting of Bly Manor er sæson 2 af The Haunting of Hill House, så det bliver en helt ny historie, vi skal i gang med. Karaktererne i sæson 2 bliver baseret på Henry James’ novelle The Turn of the Screw.

Denne bog handler om en guvernante, der tager sig af to børn i en afsidesliggende bolig. Hun bliver overbevist om, at grunden er hjemsøgt. Allerede her lyder det jo ret perfekt til en ekstra omgang ‘The Haunting of…’ på Netflix.

Det er præcis samme metode, der har været brugt til en anden horror-antologiserie: American Horror Story. Det har Ryan Murphy haft ret god succes med, så det virker som en oplagt løsning til at arbejde videre med denne kæmpe Netflix succes.

Læs vores anmeldelse af The Haunting of Bly Manor her > 

 

Plottet til The Haunting of Bly Manor

Serien foregår i England i 1980’erne. Efter en au pairs tragiske død, hyrer Henry Wingrave (Henry Thomas) en ung amerikansl barnepige (Victoria Pedretti) til at passe hans forældreløse niece og nevø (Amelie Bea Smith, Benjamin Evan Ainsworth), der bor på Bly Manor med husets kok, Owen (Rahul Kohli), forstanderen Jamie (Amelia Eve) og husholdersken, Mrs. Grose (T’Nia Miller). Men alt er ikke som det ser ud til i huset, og fortidens mørke hemmeligheder venter på at komme ud i lyset. Hos Bly Manor betyder død ikke borte.

Hvem skal medvirke i sæson 2 af The Haunting of…?

Mike Flanagan har en tendens til at bruge mange af de samme skuespillere, og det lader til, at han gør det samme med kan man håbe på, at han gør det igen i The Haunting of Bly Manor.

Indtil videre ved vi, at følgende skuespillere skal medvirke i sæson 2 – og der er en del gengangere fra sæson 1:

 • Kate Siegel (Theodora Crain fra sæson 1)
 • Victoria Pedretti (Nell Crain fra sæson 1)
 • Oliver Jackson-Cohen (Luke Crain fra sæson 1)
 • Henry Thomas (Hugh Crain fra sæson 1)
 • Rahul Kohli
 • T’Nia Miller
 • Amelia Eve
 • Amelie Smith
 • Benjamin Ainsworth

Det var da også et hold bestående af skuespillere fra Mike Flanagans tidligere film, der var med i sæson 1 af The Haunting of Hill House. Og ja, det er Mike Flanagan, der står bag The Haunting of Bly Manor.

Det var Mike Flanagan og Trevor Macy, der stod bag successerien The Haunting of Hill House. Nu har de lavet en ny aftale med Netflix om at producere en fortsættelse, der kommer i form af en antologiserie med titlen The Haunting of Bly Manor.

Trailer og premieredato til The Haunting of Bly Manor

Optagelserne til The Haunting of Bly Manor gik i gang i september 2019, og serien får premiere på Netflix den 9. oktober 2020.

Se den første trailer nedenfor.

Forfatter

 • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

  Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

  Vis alle indlæg