The Haunting of Hill House får en sæson 2 med navnet The Haunting of Bly Manor! Serien kommer på Netflix i 2020 – se teaser traileren her.

The Haunting of Bly Manor er sæson 2 af The Haunting of Hill House, så det bliver en helt ny historie, vi skal i gang med. Karaktererne i sæson 2 bliver baseret på Henry James’ novelle The Turn of the Screw.

Denne bog handler om en guvernante, der tager sig af to børn i en afsidesliggende bolig. Hun bliver overbevist om, at grunden er hjemsøgt. Allerede her lyder det jo ret perfekt til en ekstra omgang ‘The Haunting of…’ på Netflix.

Det er præcis samme metode, der har været brugt til en anden horror-antologiserie: American Horror Story. Det har Ryan Murphy haft ret god succes med, så det virker som en oplagt løsning til at arbejde videre med denne kæmpe Netflix succes.

Hvem skal medvirke i sæson 2 af The Haunting of…?

Vi ved endnu ikke, hvem der skal medvirke i den nye serie. Men da Mike Flanagan har en tendens til at bruge mange af de samme skuespillere, kan man håbe på, at han gør det igen.

Det var da også et hold bestående af skuespillere fra Mike Flanagan film, der var med i sæson 1 af The Haunting of Hill House. Og ja, det er Mike Flanagan, der står bag The Haunting of Bly Manor.

Det var Mike Flanagan og Trevor Macy, der stod bag successerien The Haunting of Hill House. Nu har de lavet en ny aftale med Netflix om at producere en fortsættelse, der kommer i form af en antologiserie med titlen The Haunting of Bly Manor.

Netflix afslørede nyheden om The Haunting of Bly Manor med en teaser trailer, som du kan se nedenfor.