Efter den store succes med horror-thrilleren A QUIET PLACE, har Paramount besluttet, at de vil lave A QUIET PLACE 2.

A Quiet Place 2 har netop fået grønt lys af Paramount Pictures, efter den første film har indtjent over $200 millioner på verdensplan.

Hvem skulle have troet, at en gyserfilm med meget få ord, lavet af en komiker, skulle få så stor succes!

John Krasinski er mest kendt for sit komiske talent, men han fik en idé til en anderledes gyserfilm. Og Paramount gav ham chancen, hvilket var et godt træk fra deres side.

A Quiet Place er netop røget tilbage på førstepladsen i USA. I Danmark ligger filmen pt. på 3. pladsen i top 10 biograffilm, der sælger mest i øjeblikket.

Manuskriptforfatterne Bryan Woods og Scott Beck har allerede luftet, at de har nogle idéer til en fortsættelse, så vi må gå ud fra, at de også er involveret i den kommende film.

Om John Krasinski og hans kone, Emily Blunt, der spiller hovedrollen i A Quiet Place, er med i fortsættelsen, vides endnu ikke.

Ligeledes kender vi heller ikke premieredatoen for A Quiet Place 2 endnu.

Du kan læse vores anmeldelse af A Quiet Place her >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.