Så er der endelig kommet en officiel trailer til ‘ 2’ i sin fulde længe.

Digital+ i Spanien har nu lagt den fulde trailer op.

Historien i [REC] 2 skulle foregå et par timer efter den første film, hvor der sendes et nyt team ind i bygningen, og Manuela Velasco vender tilbage i rollen som Ángela Vidal.

Se også det officielle website rec2lapelicula.com, hvor man kan lege rundt som first-person og opleve sit eget uhyggelige eventyr fra filmen.

Vi afventer stadig om filmen kommer til de danske biografer, men andre steder i Europa har den premiere i efteråret/vinteren 2009.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg