Den nye poster udmærker sig ved at opfordre folk til at kræve filmen kommer til deres område ved at gå ind på websitet ParanormalMovie.com og "Demand it" som opfordringen så direkte lyder. Desværre virker websitet bare ikke, og modtagelsen af denne "feature" er også meget blandet. Nogle mener, det er et cool tiltag, som lægger op til at man kan gøre en forskel, mens andre mener det er en plat form for hyping af en low-budget film, som man alligevel allerede har besluttet ikke skal ud i en såkaldt "wide release", hvor den går i de fleste biografer. Her til højre er den omtalte filmposter. 
Der var dog en chance for, at Paramount ville lade filmen komme ud i bred distribution alligevel, og det havde intet med plakaten at gøre. Det var derimod fordi Paramount oprindelig købte filmen udelukkende for at have rettighederne til at lave en remake med et ordentlig læs penge i produktionsposen. I mellemtiden har man dog indset, at det netop er det rå og realistiske udtryk i filmen, der gør at folk har reageret så postivit på den til filmfestivaller. Variety har nu sagt, at de har forstået remaken officielt er droppet, og den originale derfor alligevel skal ud i en wide release. Vi følger spændt udviklingen og glæder os til, at vi kan nyde den herhjemme d. 4. december 2009. 

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.