Lovecraft Country er en ny horror-dramaserie fra Jordan Peele og J.J. Abrams, der kommer på HBO Nordic til august. Se en teaser trailer her!

Lovecraft Country er en ny horror-dramaserie, der får premiere på HBO Nordic i august 2020. Serien er baseret på romanen af samme navn af Mark Ruff, og den sammenkæder gyserfiktionen af forfatteren, H.P. Lovecraft, med racismen i 1950’ernes USA.

Og hvis man skal dømme ud fra traileren, er der også monstre i farvandet!

Læs mere om Lovecraft Country nedenfor.

Horror-dramaserien Lovecraft Country – HBO Nordic

Lovecraft Country følger Atticus Freeman (Jonathan Majors), der tager på roadtrip sammen med barndomsveninden, Letitia (Jurnee Smollett-Bell) og onklen, George (Courtney B. Vance) for at finde sin forsvundne far (Michael K. Williams). Turen igennem Jim Crows USA i 1950’erne bliver en kamp for overlevelse i et land, der er voldsomt præget af af racisme, men som også er hjemsøgt af nogle frygtindgydende monstre.

Læs også: Vores anmeldelse af Lovecraft Country sæson 1 her >

Serien er produceret af J.J. Abrams (Cloverfield), Jordan Peele (Get Out), Bill Carraro (Blade Runner 2049), David Knoller (Carnivàle), Misha Green (som også er seriens showrunner), Yann Demange (Dead Set) og Daniel Sackheim (True Detective). De to sidstnævnte instruerer derudover flere episoder af serien.

Lovecraft Country består af 10 afsnit og får premiere på HBO Nordic den 17. august 2020. Se en teaser trailer til horrorserien nedenfor.