True Detective sæson 3 har netop fået sin første trailer – se traileren og læs mere om selve historien.

True Detective sæson 3 foregår over 3 årtier, og vi følger Arkansas kriminalbetjenten Wayne Hays, der efterforsker en makaber sag om nogle forsvundne børn i 1980.

Hovedrollen som Wayne Hays spilles af Oscar-vinderen Mahershala Ali. Hans partner, Roland West, spilles af Stephen Dorff, mens Carmen Ejogo spiller en skolelærer med forbindelse til to forsvundne børn i 1980. Mamie Gummer og Scoot McNairy spiller andre bærende roller.

Green Room instruktør Jeremy Saulnier har instrueret de to første afsnit, men han forlod projektet undervejs. Daniel Sackheim og serieskaber Nic Pizzolato har instrueret resten af afsnittene.

True Detective sæson 3 består af otte afsnit og får premiere på HBO Nordic den 14. januar 2019.

Læs vores anmeldelse af sæson 3 her >

Se traileren nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.