Gyserfilmen A Quiet Place havde stor succes i biograferne, og nu har A Quiet Place 2 fået en premieredato!

A Quiet Place 2 får premiere i de danske biografer den 16. september 2021, og John Krasinski vender tilbage som manuskriptforfatter og instruktør.

Vi ved endnu ikke noget om plottet, men Krasinski har udtalt, at han gerne vil udforske nogle af de andre karakterer fra A Quiet Place. Her tænker han blandt andet på de andre overlevende, familien møder eller oplever på afstand.

John Krasinski instruerede den første film, og han skal også instruere A Quiet Place 2.

Nogle af familiemedlemmer fra den første film skal også være med i fortsættelsen, da Emily Blunt, Millicent Simmonds og Noah Jupe vender tilbage.

Plottet til A Quiet Place er følgende:

Familien Abbott – Lee, Evelyn og børnene Regan og Marcus – lever i en stille verden. Ikke en tavs verden, for vinden får træernes blade til at rasle. De kan høre vandet risle i åen. Men selv må de ikke lave den mindste lyd, der kan afsløre deres tilstedeværelse for de lurende monstre, der er sensitive over for den mindste, frembragte lyd. Lee kæmper en evig kamp for at beskytte sin familie og sikre dens overlevelse gennem stille landbrug og forsigtig færden på sandbestrøede gangstier og uden om knirkende gulvbrædder. Og selvfølgelig uden ord. Da Regan er døv, har familien lært tegnsprog. Al deres opfindsomhed går nu på at finde måder at være stille på… og deres største udfordring bliver, at Evelyn er gravid.

Du kan læse vores anmeldelse af A Quiet Place her – og du kan se traileren nedenfor.