Horror på Netflix i januar 2020? Se en liste over hvilke horror, thriller og science fiction film samt serier, der kommer på Netflix i januar 2020.

Listen over horror, thriller og sci-fi film og serier på Netflix i løbet af januar 2020 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i januar 2020, og titlerne kan blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Ghost Stories (2020)

Premiere på Netflix den 1. januar 2020
Instruktørerne bag Lust Stories, Karan Johar, Zoya Akhtar, Dibakar Banerjee og Anurag Kashyap, fortæller uhyggelige korthistorier.

Læs vores engelske anmeldelse af GHOST STORIES > 

Messiah: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 1. januar 2020
En CIA-agent efterforsker en karismatisk person, hvis tilhængere mener, at han kan udføre mirakler. Er han guddommelig eller en farlig svindler?

Læs vores anmeldelse af MESSIAH > 

Breaking In (2018)

Premiere på Netflix den 1. januar 2020
Efter at have mistet sin far må Shaun rejse til Wisconsin for at rode ud i dødsboet. Med sig har hun sine to børn, der dog får en helt anden weekend, end de eller deres mor havde regnet med. De bliver udsat for et indbrud, der eskalerer så voldsomt, at de to børn ender med at blive gidseltaget af forbryderen. Men han ved ikke, hvem han er oppe imod. Intet kan holde Shaun tilbage, når det gælder hendes børn. Ingen fælde, intet trick og særligt ingen mand kan stoppe en mor på en mission.

The Bye Bye Man (2017)

Premiere på Netflix den 1. januar 2020
Da tre college venner falder over den forfærdelige oprindelse til Bye Bye Man, opdager de, at der kun er én måde at undgå hans forbandelse: Du må ikke tænke på det, og du må ikke sige det højt. Når først du får Bye Bye Man ind i dit hoved, tager han kontrol over dig.

A Monster Calls / Syv minutter over midnat (2016)

Premiere på Netflix den 1. januar 2020
En ung dreng forsøger at forholde sig til sin mors sygdom og mobning fra hans klassekammerater ved at flygte ind i en fantastiverden af monstre og eventyr.

Save Me: Sæson 1 (2017)

Premiere på Netflix den 1. januar 2020
Fire unge mænd prøver at redde en tidligere klassekammerat, hvis familie er blevet suget ind i en religiøs kult og fanget af dens karismatiske leder.

The Killing of a Sacred Deer (2017)

Premiere på Netflix den 1. januar 2020
Steven (Colin Farrell) er en ekstremt dygtig hjertekirurg og gift med Anna (Nicole Kidman), der er en højt respekteret øjenlæge. De lever et lykkeligt og rigt liv sammen med de to børn Kim på 14 år og Bob på 12. Steven har fået et nært venskab til den 16-årige, forældreløse dreng Martin (Barry Keoghan). Tingene tager en uventet og dyster drejning, da Steven introducerer Martin for familien. Gradvist krakelerer den verden, de kender, og Steven må gøre et chokerende offer for ikke at miste alt. 

Læs vores anmeldelse >

Hellboy 2 – The Golden Army (2008)

Premiere på Netflix den 1. januar 2020
Hele menneskehedens skæbne hænger i en tynd tråd, da en hensynsløs prins vækker en uovervindelig hær af væsner til live og går i krig mod menneskene. Nu er det op til Hellboy og hans hold af paranormale udstødte at bekæmpe de mørke kræfter i den ultimative kamp mellem det gode og det onde.

6-5=2 (2013)

Premiere på Netflix den 1. januar 2020
Seks venner beslutter at tage på en udmattende trekkingtur i bjergene, men opdager snart, at de ikke kun står over for fysiske udfordringer.

1920 (2008)

Premiere på Netflix den 1. januar 2020
En arkitekt og hans kone flytter ind i et slot, der skal laves om til et luksushotel. Men noget derinde er fast besluttet på at stoppe renoveringen.

Dracula – miniserie (2020)

Premiere på Netflix den 4. januar 2020
Fra skaberne af Sherlock. Claes Bang spiller Dracula i denne splinternye miniserie inspireret af Bram Stokers klassiske roman.

Læs vores anmeldelse af DRACULA >

Natteløjer / Until Dawn (2020)

Premiere på Netflix den 10. januar 2020
Frankrigs sjoveste komikere udfører skrækkelige opgaver, når de prøver at overgå hinanden, mens de overnatter på berømte hjemsøgte steder.

Læs vores engelske anmeldelse af UNTIL DAWN >

Øje for øje / Eye For An Eye (2019)

Premiere på Netflix den 15. januar 2020
En mafiaboss løslades fra fængslet og bliver uden at vide det overladt til en hævngerrig plejer, hvis liv på tragisk vis er blevet påvirket af narkobaronen.

Læs vores engelske anmeldelse af EYE FOR AN EYE >

Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez – dokumentarserie (2020)

Premiere på Netflix den 15. januar 2020
Gennem interviews med venner, spillere og folk tæt på fortæller denne dokumentarserie, hvordan Aaron Hernandez gik fra at være NFL-stjerne til at være morddømt.

Læs vores engelske anmeldelse af KILLER INSIDE >

Ares: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 17. januar 2020
Da hendes ven kommer ud for en bizar ulykke, indser Rosa, at den hemmelige studenterforening, de er kommet med i, bygger på dæmoniske hemmeligheder fra Hollands fortid.

Læs vores anmeldelse af ARES >

A Fall from Grace (2020)

Premiere på Netflix den 17. januar 2020
Da den blide, lovlydige Grace tilstår at have myrdet sin nye mand, forsøger hendes skeptiske, unge advokat at finde frem til sandheden. En film af Tyler Perry.

Læs vores anmeldelse af A FALL FROM GRACE >

Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

Premiere på Netflix den 22. januar 2020
Dinosaurerne er truet af udslettelse – igen. På Isla Nublar, hvor dinosaurerne tog magten fra menneskene og lagde forlystelsesparken i ruiner, er en slumrende vulkan vakt til live. Claire Dearing, der ikke var uden skyld i dinosaurernes amokløb, har nu engageret sig i en storstilet redningsaktion, hvor hun også rekrutterer dyretræneren Owen Grady, som i virkeligheden bare gerne vil redde den Velociraptor, han har plejet fra spæd, Blue. Men pengene til den vældige redningsaktion er ikke bare godgørenhed. Igen er der kræfter i gang, som gerne ser forskningen i dinosaurernes DNA brugt til at fremskaffe en genetisk modificeret dinosaurus med alle dens naturlige dræbende instinkter, men også med intelligens til at lade sig kontrollere af mennesker. Det bliver en rejse tilbage til hemmeligheder, der har ligget begravet i 25 år, til kendte og ukendte dinosaurer, der nu vandrer vildt på Isla Nublar … og til mødet med en monstrøs krydsning, som skaberen kalder Indoraptor.

Læs vores anmeldelse af Jurassic World 2 >

The Ghost Bride: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 23. januar 2020
I Malacca i 1890’erne befinder en ung kvinde sig i efterlivet og bliver suget ind i et mordmysterium med forbindelse til den afdøde søn fra en velhavende familie.

Læs vores engelske anmeldelse >

October Faction: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 23. januar 2020
Familiedramaet bliver direkte uhyrligt, når forældrene Fred og Deloris jager det overnaturlige, og tvillingerne Viv og Geoff har deres egne sære hemmeligheder.

Læs vores anmeldelse af OCTOBER FACTION > 

Chilling Adventures of Sabrina: Sæson 3 (2020)

Premiere på Netflix den 24. januar 2020
Sabrina prøver at komme sig efter de rystende begivenheder i slutningen af anden sæson. Selvom hun besejrede sin far Lucifer er der ikke faldet ro over byen Greendale, da et mystisk karneval kommer til byen og vil genoplive en gammel ondskab…

Læs vores engelske anmeldelse af Sabrina sæson 3 >

Die Ontwaking (2015)

Premiere på Netflix den 24. januar 2020
En uerfaren morddetektiv går på en desperat jagt efter en vanvittig seriemorder, der har en dyb besættelse af unge kvinders hud.

Læs vores anmeldelse >

Sorgenfri (2016)

Premiere på Netflix den 25. januar 2020
En idyllisk sommer for en typisk dansk familie bliver til et mareridt, da en uhelbredelig virus fejer gennem byen og gør alle de døde til zombier.

Læs vores anmeldelse af Sorgenfri >

Mandy (2019)

Premiere på Netflix den 28. januar 2020
Et pars dejlige tilværelse i et skovområde bliver til et mareridt, da en mærkelig hippiekult besætter deres hjem og udløser et halsbrækkende hævntogt.

Læs vores anmeldelse af MANDY > 

Omniscient: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 29. januar 2020
I en fremtid hvor alle borgere overvåges døgnet rundt af en drone, opdager en kvinde et mord, der ikke er rapporteret af dette overvågningssystem, og undersøger hvorfor.

Læs vores engelske anmeldelse af OMNISCIENT >

The Stranger: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 30. januar 2020
Et spind af hemmeligheder sender familiefaren Adam Price ud på en desperat mission for at finde sandheden om de mennesker, der er tættest på ham.

Ragnarok: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 31. januar 2020
I en norsk by, der er truet af forurening og smeltende gletsjere, føles verdens undergang alt for nærværende. Der skal en legende til at bekæmpe gammel ondskab.

Læs vores anmeldelse af RAGNAROK >

Diablero: Sæson 2 (2020)

Premiere på Netflix den 31. januar 2020
Dæmoner vandrer blandt hverdagens borgere, og englene smuttede for længe siden. Hvem er der tilbage til at redde menneskeheden? Diablero vender tilbage til sæson 2.

Luna Nera: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 31. januar 2020
I det 17. århundredes Italien beskyldes en purung jordemoder for heksekunst og må vælge mellem kærligheden og indfrielsen af sin skæbne.

I AM A KILLER: Sæson 2 (2020)

Premiere på Netflix den 31. januar 2020
Fanger på dødsgangen, som sidder inde for overlagt mord, giver en førstehåndsberetning om deres forbrydelser i denne dokumentarserie.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg