‘Host 2’ er en prequel til ‘The Host’ fra 2006, som var den mest succesfulde film nogensinde i Sydkorea. Den var en skøn blanding af monsterfilm, familiedrama og klodset komedie i forhold til netop familie-interaktion og rigtig sort humor. Oven i disse elementer var der en klima-kritisk agenda, eftersom monstret er et resultat af giftaffald, der dumpes i kloaksystemet.
I den kommende prequel er det igen lidt klima-drama, der ligger til grund for monstrenes – ja, der er flere denne gang – opståen. Nu er monstrene løs i Seouls gader, og effekterne skulle gerne blive mindst lige så spektakulære som sidst. Det vides endnu ikke, hvornår filmen er klar til biograferne, men 2011 virker som et nogenlunde fornuftigt gæt. I mellemtiden kommer der uden tvivl masser af teaser billeder og trailere, så vi skal nok holde jer løbende opdateret.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.

    Vis alle indlæg