Her er en liste over alle de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i juli 2023.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i juli 2023 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

As Above, So Below (2014)

Premiere den 1. juli 2023

En smuk gravrøver og hendes slæng er på skattejagt i Paris’ katakomber og ender i en djævelsk underverden.

Læs vores AS ABOVE, SO BELOW anmeldelse >

10×10 (2018)

Premiere den 1. juli 2023

En mand bortfører ejeren af en blomsterforretning og holder hende fanget i et lille, lydisoleret rum i et forsøg på at uddrage en mørk hemmelighed fra hendes fortid.

Læs vores 10×10 anmeldelse >

Promising Young Woman (2020)

Premiere den 4. juli 2023

Flere år efter en uhyrlig hændelse ødelagde hendes bedste veninde søger en kvinde hævn over et system, der beskytter overfaldsmændene.

Limousineadvokaten / The Lincoln Lawyer: Sæson 2 – Del 1 (2023)

Premiere den 6. juli 2023

Efter en ulykke genstarter stjerneadvokaten Mickey Haller i Los Angeles sin karriere – og sin Lincoln – da han påtager sig en drabssag. Sæson 2 er baseret på den fjerde bog i Michael Connellys serie, The Fifth Witness.

Escape Room: No Way Out (2021)

Premiere den 7. juli 2023

Så er spillet i gang igen. To overlevede den mareridtsagtige labyrint af flugtrum, men denne gang har skaberen af labyrinten større og mere djævelske planer på bedding.

Læs vores ESCAPE ROOM: NO WAY OUT anmeldelse >

Fatal Seduction: Sæson 1 (2023)

Premiere den 7. juli 2023

En gift professor indleder en passioneret affære med en yngre mand, som afslører tragedie og forræderi fra hendes nærmeste.

Læs vores engelske FATAL SEDUCTION anmeldelse >

Scream VI (2023)

Premiere den 8. juli 2023

De overlevende fra mordene i Woodsboro flytter til New York City for at begynde forfra, men deres mareridt begynder på ny, da Ghostface vender tilbage for at plage dem.

Læs vores Scream 6 anmeldelse >

Unknown: Killer Robots (2023)

Premiere den 10. juli 2023

Hvad sker der, når en maskine træffer afgørelser om liv og død? Denne dokumentar ser nærmere på faren ved at bruge kunstig intelligens i militæret.

Læs vores engelske KILLER ROBOTS anmeldelse >

Bird Box Barcelona (2023)

Premiere den 14. juli 2023

En mystisk kraft udsletter næsten menneskeheden, mens en uhyggelig ny trussel vokser frem i denne fortsættelse af den populære Bird Box, der foregår i Barcelona.

Læs vores BIRD BOX BARCELONA anmeldelse >

De besøgende (1988)

Premiere den 15. juli 2023

Et drømmehus på landet bliver til et mareridt for en familie, der er plaget af stadig mere uhyggelige fænomener og underlige lyde på loftet.

In the Earth (2021)

Premiere den 18. juli 2023 

En jordforskers vandring gennem skove for at finde en forsvundet kollega bliver skræmmende, da han opdager en uventet mørk side af Moder Natur.

Nobody (2021)

Premiere den 18. juli 2023 

Et utaknemmeligt job, respektløse børn og et lidenskabsløst ægteskab kvæler en midaldrende mand – indtil et indbrud vækker hans dødbringende indre hårde hund.

They Cloned Tyrone (2023)

Premiere den 21. juli 2023 

En række uhyggelige begivenheder fører en umage trio (John Boyega, Teyonah Parris og Jamie Foxx) ned i et kaninhul og ind i en skummel sammensværgelse i nabolaget.

Læs vores THEY CLONED TYRONE anmeldelse >

Missing: The Lucie Blackman Case (2023) – Dokumentar

Premiere den 26. juli 2023 

Dokumentaren følger den turbulente og komplekse efterforskning af drabet på den britiske turist Lucie Blackman i Japan.

Læs vores engelske MISSING anmeldelse >

Paradise (2023)

Premiere den 27. juli 2023 

Da en kvinde er tvunget til at overdrage 40 år af sit liv som betaling for en forsikringsgæld, forsøger hendes mand desperat at finde en mulighed for at få dem igen.

Læs vores PARADISE anmeldelse >

The Witcher: Sæson 3 – Del 2 (2023)

Premiere den 27. juli 2023 

Geralt af Rivia er en muteret monsterdusørjæger, der rejser frem mod sin skæbne i en turbulent verden, hvor mennesker ofte viser sig at være mere onde end monstre.

The Lady of Silence: The Mataviejitas Murders (2023) – Dokumentar

Premiere den 27. juli 2023 

En rystende ny krimidokumentar der omhanlder den berygtede mexicanske seriemorder Juana Barraza aka “The Little Old Ladykiller”.

Læs vores engelske THE LADY OF SILENCE anmeldelse >

The Murderer (2023)

Premiere den 27. juli 2023 

Efter en række dødsfald i en lille provinsby forsøger en beslutsom betjent at finde morderen — og den britiske expat Earl er den hovedmistænkte.

Læs vores engelske THE MURDERER anmeldelse >

How to Become a Cult Leader (2023) – Dokumentarserie

Premiere den 28. juli 2023 

En skæv dokumentar lavet som en guide til, hvordan seere kan få deres egne følgere, og i processen udforskes opstandelsen af seks prominente kultledere.

The Lady of Silence: The Mataviejitas Murders (2023) – Netflix

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg