Plottet for ‘Stoker’ er følgende:

Efter Indias far dør i en bilulykke, kommer hendes onkel Charlie, som hun aldrig anede eksisterede, for at bo sammen med hende og hendes følelsesmæssigt ustabile mor. Meget hurtigt efter hans ankomst, får hun følelsen af, at denne mystiske, charmerende mand har skjulte motiver, men i stedet for at føle forargelse eller rædsel, bliver den ensomme pige mere og mere betaget af ham.

Pigen spilles af Mia Wasikowska (kendt for bl.a. ‘Alice i Eventyrland’), moderen portrætteres af Nicole Kidman, den mystiske onkel ses i skikkelse af Matthew Goode (‘A Single Man’, ‘Watchmen’) og den lille rolle som faderen bliver spillet af Dermot Mulroney (‘Zodiac’, ‘Copycat’). Dermed har vi et solidt cast på plads.

Manuskriptet er skrevet af Wentworth Miller, som vi ellers primært kender som skuespiller – især i ‘Prison Break’-hovedrollen som Michael Scofield, men også ‘Resident Evil’ samt ‘Underworld’.

‘Stoker’ forventes at komme ud i løbet af 2012.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg