Vi har tidligere kun fået meget lidt info om selve plottet til ‘Flatmate’, men det er nu kommet ud ved American Film Market – independent filmfestivalen der sluttede i går i USA.

Filmen har et budget på $16 mio. og den er skrevet af Alberto Marini, som tidligere har været involveret i ‘Transsibirian’, ‘The Mudboy’, ‘KM 31: Kilometro 31’, ‘Fragile’, ‘The Abandoned’, ‘Darkness’ samt filmene ‘The Baby’s Room’ og ‘The Christmas Tale’ fra ‘Películas para no dormir’-serien. Derudover er Alberto Marini producer på ‘[REC]’-filmene, så han og Jaume Balaguerós har tidligere arbejdet en del sammen.

Hvem der er med i filmen, kan vi ikke finde noget om – det er vist stadig en hemmelighed…

Premieren er indtil videre sat til 2010. Se plottet nedenfor. 

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg