Læsetid ca. < 1 minut

Friday the 13th og World War Z 2 skulle begge have premiere i 2017, men nu har Paramount Pictures fjernet titlerne fra deres premiereliste.

De var ellers lige gået i gang med at lede efter skuespillere til Friday the 13th og optagelserne var planlagt til marts 2017. Filmen skulle have haft premiere fredag den 13. oktober 2017. Problemet for Paramount er, at de mister rettighederne til franchisen i 2018, hvor den ryger tilbage til Warner Bros./New Line. Så fremtiden er uvis for en kommende Jason Voorhees-film.

World War Z 2 havde ikke engang fået en instruktør tilknyttet – selvom Brad Pitt har udtalt, at han gerne vil have David Fincher til at lave den. Så vi troede ikke helt på, at premieredatoen i juni 2017 ville holde. Der tales nu om en premiere i 2018 eller 2019.

Lige nu går snakken i horror-kredse, om det hele skyldes, at Rings ikke har klaret sig særlig godt i biograferne. Den har kun indtjent $13 millioner i åbningsweekenden i USA, og den kostede $33 millioner at lave.

Vi kan så glæde os over, at M. Night Shyamalan’s Split har klaret sig fremragende – den ligger stadig nr. 1 i USA 3 uger efter premieren. Og Shyamalan har netop bekræftet en “opfølger” med følgende ord:

Hvis du har set Split, ved du, hvad det betyder. Vi vil ikke spoile nogen, så hvis du ikke har set Split endnu, så skynd dig i biografen! 😉