Vi har længe håbet og troet på, at den mest omtalte gyserfilm længe; The Witch ville få en dansk biografpremiere. Men det gør den desværre ikke…

Filmen har fået en del omtale – også i de danske medier – da filmen efter sigende skulle være virkelig effektiv på uhyggen.

the witchUIP har da også hentet den hjem til både Tyskland, Spanien, UK, Argentina, Australien og Brasilien, men vi har talt med den danske afdeling af UIP, og de har pt. ingen planer om, at den skal gå i de danske biografer.

Så hvis du vil se den, må du nok vente, til den kommer på DVD og Blu-ray. Vi kender endnu ikke den danske premieredato, men den udkommer på DVD og Blu-ray i følgende lande:

USA / Canada: 17. maj 2016
UK: 18. juli 2016

Vi befinder os i New England i 1630. William og Katherine lever et dedikeret kristent liv med deres fem børn. Men da deres nyfødte søn forsvinder på mystisk vis, og deres afgrøder fejler, begynder familien at vende sig mod hinanden.

I USA har The Witch netop fået en relancering i 666 biografer – se traileren til den begivenhed nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg