Her kommer vores top-liste over de gysere/thrillere, som vi bedst kunne lide, der blev produceret i 2010. Der er jo en del film, som er længe undervejs herhjemme, så dem har vi set bort fra, hvis de er ældre end 2010.

TOPPEN

Inception (6/6)

Den er på grænsen af vores genre, men da vi også gerne dækker thrillere, bliver vi nødt til at tage den med – desuden er det den eneste film, vi har givet fulde splatter i år!

Paranormal Activity 2 (5/6)

2’eren var meget omdiskuteret, da mange synes den ligesom 1’eren var meget langsom i optrækket. Men hvis man kunne lide 1’eren, vil man højst sandsynligt også kunne lidt 2’eren mindst lige så godt.

Buried (5/6)

Ryan Reynolds kunne efter vores mening godt have fået en Oscar nominering for denne rolle – ikke mange skuespillere kan bære en hel film på deres skuldre og så i en lille kiste!

The Killer Inside Me (5/6)

En dybt forstyrret seriemorder der gerne slår kvinder til plukfisk… det var en film, der gjorde indtryk hos os kvindelige seere.

The Road (5/6)

The Road er en thrillere af de langsomme slags, men den forstår virkelig at skabe stemning, og så er skuespillet i høj klasse!

The Crazies (5/6)

Genindspilningen af The Crazies gik rent ind hos os – den har alt det en gyser skal indeholde for at skræmme og underholde sit publikum.

BOBLERE

Piranha (4/6)

“Blod, bajere og bryster” var der vist en anden anmelder, der skrev om filmen – det passer altså meget godt. Og så er det særdeles underholdende, hvis man bare slår hjernen fra.

A Nightmare on Elm Street (4/6)

Der var blandede meninger om den nye Freddy Krueger, da nogle seere helst vi holde fast i den gamle stil. Men vi synes faktisk, at det gik ganske udmærket med genoplevelsen af Freddy…

 

Hvilke film produceret i 2010 kunne du bedst lide?

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg