‘Let Me In’ kommer i biografen herhjemme 3. marts 2011. Det har længe været uvist, hvordan og hvornår vi ville få lov at se den amerikanske genindspilning herhjemme, så det er gode nyheder.

Let Me In instrueres af Matt Reeves (Cloverfield) – og han har også skrevet manuskriptet til filmen. De medvirkende er bl.a. Chloe Moretz (Kick-Ass), Kodi Smit-McPhee (The Road), Richard Jenkins (Six Feet Under), Jimmy ‘Jax’ Pinchak (Hostage), Sasha Barrese (The Hangover), Chris Browning (Book of EliDark Country) og Cara Buono (Stephen King’s Dead Zone).

Filmen fik en fin modtagelse af de amerikanske anmeldere med hele 89% på Rotten Tomatoes, men desværre solgte den ikke særlig mange billetter derovre. Generelt har dem, der har set dem, været overvejede positive, så vi glæder os rigtig meget til at se den med egne øjne.

Læs også vores anmeldelse af den svenske original Låt den rätte komma in. Dem der bor på Sjælland har chancen for at gense originalen i Gloria fra den 18. december. Bestil billetter her.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg