Åh nej, nu igen? Endnu en genial sydkoreansk thriller skal en tur igennem den amerikanske genindspilningsmølle: I Saw the Devil.

Adi Shankar og Spencer Silna’s 1984 Private Defense Contractors har sikret sig rettighederne til den engelske genindspilning af den fremragende seriemorder thriller fra 2010, som blev instrueret af Kim Jee-Woon (Janghwa, Hongryeon – A Tale of Two Sisters).

Adi Shankar udtaler følgende:

Kim Jee-Woon’s I Saw the Devil is perfect in so many ways. The intention is not to remake the film per se, but rather to ‘port’ it for international audiences

Gid de dog ville lade være…

Hvis du ikke allerede har set den originale version, så skynd digt at få det gjort – den er fantastisk og modbydelig (på den gode måde)! Læs evt. vores anmeldelse >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg