Ifølge Variety’s oplysninger så er det pga. filmens gode manuskript, som er skrevet af Jon Spaihts. Disse gode nyheder er dog ikke helt uden lidt ‘surt’ også, da Ridley Scott har en del film, der skal instrueres i de kommende år, så med mindre Alien bliver prioteret i en sådan grad, at man rykker Scott’s andre film, skal vi nok væbne os med tålmodighed. Lige nu skal Scott igang med ‘Robin Hood’, som har Russell Crowe i hovedrollen, og derudover er der en række projekter, han er tilknyttet som enten producer eller instruktør.
Meget er stadig rygter, så vi er fortsat en smule skeptiske. Carl Rinsch var jo også oplyst som instruktør, selvom det var noget mere tvivlsomme rygter end denne gang. Det store spørgsmål er nu, om der også er plads til Ripley, eller måske nærmere Sigourney Weaver. Hun har dog tidligere udtalt, at hun ikke vil være med i flere Alien film, men man ved jo aldrig i Hollywood. Selve karakteren kan jo sagtens være med, selvom det er en prequel, da man jo kan slippe afsted med at vise en lille pige, der hedder Ripley… og så kan der jo også være en bedstemor Ripley, som kan give Weaver en lille cameo om ikke andet. Idéer er der nok af.
Kilde: Variety / MTV

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.

    Vis alle indlæg