‘The Girl With the Red Riding Hood’ bliver beskrevet som en variation af ‘Twilight’. Dvs. en kærligheds-trekant hvor vampyrene er skiftet ud med varulve. Og Warner Bros. kæmper for at få Amanda Seyfried (Jennifer’s Body, Mamma Mia) med i hovedrollen som rødhætte.

Filmens manuskript bliver skrevet af David Johnson (Orphan) og Leonardo DiCaprio’s Appian Way skal producere filmen, som forventes at gå i gang med produktionen snarest muligt, da det passer godt med Cathrine Hardwickes kalender.

Vi følger spændt udviklingen…

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.