William Brent Bell (Stay Alive) har instrueret en ny eksorcisme-gyser, hvor relativt ukendte folk medvirker – Bonnie Morgan (Piranha 3D), Fernanda Andrade (Sons of Anarchy), Simon Quarterman, Preston James Hillier, Evan Helmuth, Suzan Crowley, D.T. Carney, Ionut Grama m.fl.

Plottet:

Isabella Torelli troede hele sit liv, at hendes mor brutalt myrdede tre mennesker, fordi hun var klinisk sindssyg. Efter at have fået at vide, at mordene fandt sted under en djævleuddrivelse, begynder hun at undersøge det nærmere. Mens hun dokumenterer sine erfaringer med et filmhold i Italien, bliver hun involveret i en række af uautoriserede eksorcismer.

Det er tanken, at ‘The Devil Inside’ måske kan overtage pladsen fra ‘Paranormal Activity’-serien og blive den nye gyser-franchise-serie, som Paramount kan tjene kassen på. Det er nemlig endnu en billig produktion, som hurtigt kan generere et overskud, hvis den kan slå igennem.

‘The Devil Inside’ er endnu ikke programsat herhjemme, men den udkommer februar/marts 2012 i fx Sverige, Frankrig og UK, så lad os krydse fingre på, at den også kommer forbi Danmark.

OPDATERING: ‘The Devil Inside’ får premiere i Danmark 15. marts 2012.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.