Som mange allerede har hørt, kommer der en spinoff til The Walking Dead zombie-serien. Der er nu sivet en titel ud, som enten er på selve serien eller pilot-afsnittet: Fear the Walking Dead.

Det er også kommet frem, at én af karaktererne fra den nye serie, kommer til at være med i 6 afsnit af The Walking Dead sæson 6, hvor denne møder Rick og efterfølgende tager til Los Angeles, hvor den nye serie kommer til at foregå. Det har også været nævnt, at serien kommer til at foregå i de tidligere stadier af zombie udbruddet, så hvordan det lige hænger sammen, vil vise sig.

Som kommer til at handle om Sean Cabrera (Cliff Curtis), en fraskilt lærer, og Nancy Tompkins (Kim Dickens), en kvindelig skolevejleder. Derudover ser vi Nancy’s søn, Nick (spillet af Frank Dillane), der kæmper med nogle narkoafhængighed – samt Nancy’s ambitiøse datter, Ashley (spillet af Debnam Carey).

Der er lækket dele af manuskriptet, som er blevet fjernet nogle steder, men pt. kan det stadig ses her, hvis du er nysgerrig.

Vi ved endnu ikke, hvornår serien er klar til at blive sendt.

Cliff Curtis

Cliff Curtis

Kim Dickens

Kim Dickens

Alycia Debnam & Frank Dillane

Alycia Debnam & Frank Dillane