Som mange allerede har hørt, kommer der en spinoff til The Walking Dead zombie-serien. Der er nu sivet en titel ud, som enten er på selve serien eller pilot-afsnittet: Fear the Walking Dead.

Det er også kommet frem, at én af karaktererne fra den nye serie, kommer til at være med i 6 afsnit af The Walking Dead sæson 6, hvor denne møder Rick og efterfølgende tager til Los Angeles, hvor den nye serie kommer til at foregå. Det har også været nævnt, at serien kommer til at foregå i de tidligere stadier af zombie udbruddet, så hvordan det lige hænger sammen, vil vise sig.

Som kommer til at handle om Sean Cabrera (Cliff Curtis), en fraskilt lærer, og Nancy Tompkins (Kim Dickens), en kvindelig skolevejleder. Derudover ser vi Nancy’s søn, Nick (spillet af Frank Dillane), der kæmper med nogle narkoafhængighed – samt Nancy’s ambitiøse datter, Ashley (spillet af Debnam Carey).

Der er lækket dele af manuskriptet, som er blevet fjernet nogle steder, men pt. kan det stadig ses her, hvis du er nysgerrig.

Vi ved endnu ikke, hvornår serien er klar til at blive sendt.

Cliff Curtis

Cliff Curtis

Kim Dickens

Kim Dickens

Alycia Debnam & Frank Dillane

Alycia Debnam & Frank Dillane

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg