Det er længe siden, vi sidste har hørt en status om The Strangers 2, men det lader til, at den rører lidt på sig nu.

Marcel Langenegger (Deception) er nu i forhandlinger om at instruere filmen, hvis manuskript skal skrives af Ben Ketai (Chosen).

Plottet er følgende:

Forældrene til en urolig teenage-datter overvejer at sende hende på kostskole, og de tager på en sidste familietur med deres to teenagere til en trailerpark, deres onkel styrer. Men deres sidste chance for at finde hinanden bliver dog spoleret, da teenagerne finder ligene af deres tante og onkel, der har haft besøg for nylig af “The Strangers” – Man in the Mask, Pin Up Girl, og Dollface.

Natten bliver til et kapløb for familien om at undslippe, da de maskerede mordere finder stor glæde i at pine deres ofre i denne forskruede efterfølger, der fortsætter hvor The Strangers slap.

Der er endnu ingen snak om hvilke skuespillere, der skal være med. Så filmen er langt fra på skinnerne.

Vi følger sagen…

Opdatering! The Strangers – Prey at Night får dansk biografpremiere den 22. marts 2018. 

Læs vores anmeldelse af The Strangers – Prey at Night >

Se traileren nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.