Manuskriptet til ‘Chronicle 2’ er i fuld gang, og det bliver heldigvis endnu engang Max Landis, der skriver løs. Han afslører allerede nu, at hvor den første film handlede om verdens første superhelt, kommer efterfølgeren til at handle om verdens første superskurk!

Det forventes desværre ikke, at instruktør Josh Trank vender tilbage i instruktørrollen, så vi venter spændt på, hvem der får den tjans.

Hør selv hvad Max Landis har at sige i videoerne nedenfor, hvor han nævner Stephen King som sin store inspiration.

Du kan stadig nå at se ‘Chronicle’ på det store lærred herhjemme, da den indtil videre er programsat frem til slutningen af maj. Vi kan stærkt anbefale at se den i biografen, da der er fuld knald på!

Læs vores anmeldelse af ‘Chronicle’ her.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg