‘Texas Chainsaw 3D’ formåede at skubbe både ‘Hobbitten’ og ‘Django Unchanged’ af pinden ved fredagens biografomsætning i USA, da den indspillede for lige over $10 millioner. Og de forventer at runde $20 millioner for hele weekenden, mens filmen kun kostede $8 millioner at lave. Det får allerede nu Lionsgate til at tale om en fortsættelse, der kan begynde produktionen til næste sommer og formentlig have en premiere i januar 2014.

Når weekendens omsætning er talt op, får vi nok nærmere info, men der er måske tale om at lave op til 6 film ekstra, hvis alt går vel. Producenterne har også allerede skrevet kontrakt med de “overlevende” skuespillere fra ‘Texas Chainsaw 3D’, så de er klar til et hurtigt tryk på knappen.

De danske avisanmeldere har meget blandede meninger om filmen – det er vi jo vant med gyserfilm, men i den lidt mere positive ende giver BT ‘Texas Chainsaw 3D’ 4 stjerner og Berlingske giver den 3 stjerner. Vi har anmeldt ‘Texas Chainsaw 3D’ her.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg