Der er sket en masse spændende nyt inden for horror-nichen her i Pinse-weekenden, så vi har prøvet at samle nyhederne kort.

The Voices – kommende psykologisk thriller

Ryan Reynolds, Gemma Arterton, Jacki Weaver og Anna Kendrick medvirker i den psykologiske thriller ‘The Voices’.

Ryan Reynolds spiller en elskværdig, men mærkelig fabriksarbejder på en badekarsfabrik, som længes efter en kvindelig kollega i regnskabsafdelingen. Men deres forhold tager pludselig en morderisk drejning, og Jerrys “talende” husdyr – en ond kat og en god hund – prøver begge at vejlede ham gennem situationen.

Manuskriptet er skrevet af Michael R. Perry (Paranormal Activity 2), og den instrueres af Marjane Satrapi.

***

Sympathy for Mr. Vengeance genindspilles

De amerikanske filmstudier synes, det er tur til endnu en genindspilning, så denne gang er det ‘Sympathy for Mr. Vengeance’ – en del af Chan-wook Park trilogien (og som i øvrigt vises i Cinemateket snart) – der skal en tur gennem rumlen. Der er ikke mange detaljer endnu, men manuskriptet er ved at blive skrevet af Brian Tucker (Broken City).

***

Nyt om plottet til Poltergeist-genindspilningen

Eric Bowen og hans familie flytter til en ny by, for at starte forfra, efter han mister sit job. Men da hans datter, Madison, bliver bortført, indser han, hvad der virkelig er det vigtigste i livet; Familien. Erics kone, Amy, kan i den nye version tale med de døde, og så kommer der to nye karakterer – Carrigan Burke, en tv-vært for “Haunted House Cleaners”, samt hans ekskone Dr. Brooke Powell, der er parapsykolog på et lokalt universitet. Det er hende og hendes team, der undersøger de overnaturlige begivenheder omkring Bowen-pigens forsvinden.

Casting til Poltergeist-genindspilningen er begyndt, og det forventes, at indspilningen starter i Toronto til september.

***

The Strain har fået flere hovedroller på plads

Chuck Hogan/Guillermo del Toro bog-serien ‘The Strain’ har fået styr på hvem, der skal spille tre af hovedrollerne. Dr. Ephraim Goodweather skal spilles af Corey Stoll (House of Cards), Dr. Nora Martinez spilles af Mia Maestro (Alias) og Kevin Durand (Lost, Resident Evil: Retribution) skal spille skadedyrsbekæmperen Vasily Fet.

Del Toro insturer pilot-afsnittet samt producerer serien, mens Carlton Cuse (Bates Motel, Lost) bliver styrmand på ‘The Strain’. Det forventes, at FX bestiller 13 afsnit af serien, selvom den pt. kun er i opstartsfasen med et pilotafsnit.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg