Det er nogle store skuespillerkræfter, der kommer på banen, når George Clooney og Sandra Bullock bliver fanget ude i rummet i Sci-Fi/thrilleren ‘Gravity’. Der er smidt $80 millioner i projektet, der er lavet i 3D.

Bullock spiller Dr. Ryan Stone, en genial medicinsk ingeniør på sin første rummission, sammen med den erfarne astronaut Matt Kowalsky (Clooney), der har kommandoen over sin sidste rumflyvning, før han skal på pension. Men på en tilsyneladende rutinemæssig rumvandringsker katastrofen. Rumfærgen bliver ødelagt, og Stone og Kowalsky efterlades helt alene – kun fasttøjret til hinanden og svævende ud i mørket. Den øredøvende tavshed fortæller dem, at de har mistet enhver forbindelse til Jorden … og enhver chance for redning. Efterhånden forvandles frygt til panik, da hvert åndedræt tærer på den lille mængde ilt, der er tilbage. Men den eneste vej hjem, kan være at fortsætte videre ud i de frygtindgydende vidder af rummet.

Alfonso Cuarón (Children of Men ) instruerer, og filmen har dansk biografpremiere 7. november 2013.

Se traileren til ‘Gravity’ her >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg