Scream 5 er nu godkendt, efter mange års rygter om det samme. Læs det nyeste om gyserfilmen, der byder på velkendte ansigter og solide kræfter bag.

Scream 5 bliver en realitet! Den ikoniske gyserfranchise, der gav gyserfilm-genren en opblusning i 90’erne, vender tilbage efter en lang pause. Sidste Scream film, nemlig Scream 4, blev lavet i 2011, så det ender nok med at blive 10-års jubilæum, før næste film er ude i biografen.

David Arquette er den første skuespiller, der er bekræftet til at medvirke i Scream 5, hvor han gentager sin rolle som Dewey.

Han udtaler følgende:

“I am thrilled to be playing Dewey again and to reunite with my Scream family, old and new. Scream has been such a big part of my life, and for both the fans and myself, I look forward to honoring Wes Craven’s legacy.”

Derudover har Neve Campbell udtalt, at hun er i snak med de nye instruktører om at komme tilbage i rollen som Sidney Prescott. Hun har tidligere været meget forbeholden, da det bliver første Scream-film uden Wes Craven (der døde i 2015) i instruktørstolen.

Gode kræfter bag

De nye instruktører bliver Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett, der lavede gyserkomedien Ready or Not. De skrev et brev til Neve Campbell, hvor de hyldede Wes Craven og hans indflydelse på deres egen horror-karriere, og det faldt åbenbart i god jord.

Det bliver også et spændende forfatterhold, der skal stå bag Scream 5. James Vanderbilt (Zodiac) og Guy Busick (Ready or Not, Castle Rock) er blevet hyret til jobbet, som produceres af blandt andre skaberen af Scream-franchisen, Kevin Williamson.

Hvis alt går vel, får Scream 5 biografpremiere i 2021.