Scream 5 er nu godkendt, efter mange års rygter om det samme. Læs det nyeste om gyserfilmen, der byder på både velkendte og ansigter samt solide kræfter bag kameraet.

Scream 5 bliver en realitet! Den ikoniske gyserfranchise, der gav gyserfilm-genren en opblusning i 90’erne, vender tilbage efter en lang pause. Sidste Scream film, nemlig Scream 4, blev lavet i 2011, så det ender nok med at blive 10-års jubilæum, før næste film er ude i biografen.

Titlen på den femte Scream-film bliver – besynderligt nok – Scream.

LÆS OGSÅ:

Vores anmeldelse af SCREAM 5 >

David Arquette er den første skuespiller, der er bekræftet til at medvirke i Scream 5, hvor han gentager sin rolle som Dewey.

Han udtaler følgende:

“I am thrilled to be playing Dewey again and to reunite with my Scream family, old and new. Scream has been such a big part of my life, and for both the fans and myself, I look forward to honoring Wes Craven’s legacy.”

I august 2020 er det ligeledes blevet bekræftet, at Courtney Cox vender tilbage i rollen som Gale Weathers.

Derudover har Neve Campbell udtalt, at hun er i snak med de nye instruktører om at komme tilbage i rollen som Sidney Prescott. Hun har tidligere været meget forbeholden, da det bliver første Scream-film uden Wes Craven (der døde i 2015) i instruktørstolen.

Opdatering: Neve Campbell er nu blevet bekræftet i rollen som Sidney Prescott!

Af nye ansigter får vi blandt andre Jack Quaid (The Boys), Melissa Barrera (In The Heights), Jenna Ortega (You sæson 2 samt The Babysitter: Killer Queen), Dylan Minnette (Don’t Breathe) og Kyle Gallner.

Scream (2022) Neve Campbell & Courtney Cox

Gode kræfter bag Scream 5

De nye instruktører bliver Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett, der lavede gyserkomedien Ready or Not. De skrev et brev til Neve Campbell, hvor de hyldede Wes Craven og hans indflydelse på deres egen horror-karriere, og det faldt åbenbart i god jord.

Det bliver også et spændende forfatterhold, der skal stå bag Scream 5. James Vanderbilt (Zodiac) og Guy Busick (Ready or Not, Castle Rock) er blevet hyret til jobbet, som produceres af blandt andre skaberen af Scream-franchisen, Kevin Williamson.

Scream 5 er sat til at få dansk biografpremiere den 3. februar 2022.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg