Hvem sagde, at gyserfilm ikke kan klare sig i de danske biografer? Nattens Dæmoner 2 viser, at det ikke altid holder stik!

Nattens Dæmoner 2 har solgt over 68.000 danske billetter i juni 2016, hvor den James Wan-instruerede film også havde premiere, og det sender den ind på en flot 4.plads og imponerende 25. plads for 1. halvår af 2016.

Billetsalg i de danske biografer i juni 2016

Hvad der er endnu mere imponerende er, at den første Nattens Dæmoner “kun” solgte 55.000 billetter i alt, så man kunne mistænke, at filmens omtale som en af de mest uhyggelige gyserfilm har gjort, at flere er gået i biografen for at se efterfølgeren.

Nu håber vi bare, at en anden gyserfilm, som James Wan har produceret, nemlig Lights Out, der har premiere den 21. juli, også klarer sig flot.

Der er ingen tvivl om, at hans navn efterhånden kan sælge nogle billetter, men Lights Out er instrueret af svenske David Sandberg, der også har lavet kortfilmen af samme navn, som Lights Out er baseret på.

Vi krydser fingre for flere gyserfilm i de danske biografer!

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg