Tilbage i 2011 gik Oren Peli (Paranormal Activity) i gang med at filme sin anden spillefilm – nemlig Sci-Fi gyseren ‘Area 51’. Den fik en dansk biografpremiere, der hed den 2. februar 2012.

Derefter hørte vi intet, og mange har blot konkluderet, at filmen var blevet skrottet.

Men nu fortæller producer Jason Blum (Insidious) følgende om ‘Area 51’:

“It exists! We made it! We’re futzing with the movie in post production,” he explains. “Paranormal Activity, remember, it was made about four years before it came out, so Oren [Peli] likes to tinker, and he’s still tinkering, but hopefully one day we’ll both see the finished version!”

Filmen er en found footage film, der har de ukendte skuespillere Reid Warner, Darrin Bragg, Ben Rovner og Sandra Staggs i rollerne, og plottet lyder følgende:

Chris, en ekspert i astronomi og rumvæsener, inviterer den skeptiske Paul og deres fælles ven Rob på en tur til Las Vegas. I virkeligheden er den sande hensigt med turen, at Chris skal mødes med en tidligere ansat i Area 51, for at få sandheden om Area 51 og de rumvæsener, rygtet vil vide befinder sig der. Under køreturen møder de 3 kammerater pigen Natalie, som påstår hun har været bortført af rumvæsener. Hendes tilstedeværelse kan måske lette Chris’ længe ønskede kontakt med væsener fra rummet…

Pt. står ‘Area 51’ til at få premiere i Brasilien den 15. november 2013 ifølge IMDb, så vi følger spændt udviklingen.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg