FEAR STREET er en ny gyserfilm-trilogi, baseret på R.L. Stines bøger, og de kommer på Netflix over 3 uger i juli 2021. Læs mere om de tre gyserfilm her.

Fear Street er en række nye Netflix-gyserfilm, der er baseret på R.L. Stines bedst sælgende horror-serie. Trilogien følger Shadysides uhyggelige historie.

I 1994 opdager en gruppe teenagere, at de skræmmende begivenheder, der har hjemsøgt deres by i generationer, muligvis alle er forbundet – og at de måske er de næste mål.

Trilogien bliver vist på Netflix i juli, hvor vi får følgende film:

Fear Street Del 1: 1994
Premiere på Netflix den 2. juli
Læs vores anmeldelse her >

Fear Street Del 2: 1978
Premiere på Netflix den 9. juli
Læs vores anmeldelse her >

Fear Street Del 3: 1666
Premiere på Netflix den 16. juli
Læs vores anmeldelse her >

Se traileren til trilogien nedenfor – og se første film på Netflix den 2. juli 2021!

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg