Vi elskede den spanske gyserfilm Børnehjemmet (El Orfanato), der blev instrueret af Juan Antonio Bayona og skrevet af Sergio G. Sanchez. Nu er samme team tilbage med gyserfilmen Marrowbone.

Denne gang bytter de lidt rundt på rollerne, da manuskriptforfatteren Sergio G. Sanchez (Børnehjemmet, The Impossible) også skal prøve at sidde i instruktørstolen, mens instruktør Juan Antonio Bayona (Børnehjemmet, A Monster Calls, Jurassic World 2) denne gang vil nøjes med at producere Marrowbone.

Sergio G. Sanchez får spillefilmsdebut som instruktør med filmen, som Lionsgate står bag, og den beskrives som en psykologisk thriller i stil med Børnehjemmet.

Marrowbone handler om en ung mand og hans fire yngre søskende, der plages af en mørk tilstedeværelse på den store herregård, hvor de bor og har hemmeligholdt deres elskede mors død for at forblive sammen.

Filmen får premiere til oktober 2017 i Spanien.

Opdatering: Marrowbone kommer på Netflix den 1. oktober 2020 >

Se traileren nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg