Guy Pearce er nu i afsluttende forhandlinger og Bailee Madison er sat til at medvirke med Katie Holmes i ‘Don’t Be Afraid Of The Dark’ – Miramax’s overnaturlige thriller, der bliver instrueret af Guillermo del Toro’s protege, Troy Nixey. Del Toro producerer sammen med Mark Johnson. 
‘Dark’ er baseret på en 1973 ABC tv-film om en ung pige, der flytter ind med sin far og hans kæreste og opdager, at de deler huset med dæmoniske væsner. 
Madison, som bl.a. medvirker i den amerikanske genindspilning af Brødre, vil spille pigen, som opdager væsnerne og er fascineret af dem – indtil hun finder ud af, at de ikke er venligtsindende. Pearce skal spille faderen, en forfatter der er frustreret over sin datters monster-historier, og ikke engang tror på hende, selv når hans kæreste (Holmes) støtter datteren. 
Del Toro og Matthew Robbins (’Mimic’) har skrevet manuskriptet. 
Filmen er sat til at starte produktionen i næste måned i Melbourne, Australien. Del Toro er i New Zealand, hvor han arbejder på ’The Hobbit’. 

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg