Jermaine Clement har bekræftet, at der arbejdes på en efterfølger til mockumentary gyserkomedien What We Do In the Shadows!

Denne gang kommer de til at fokusere historien omkring Rhys Darby’s karakter, kontrol-freak varulven Anton, som også var med i den første film.

Jemaine Clement og Taika Waititi stod bag What We Do In the Shadows, som vi gav topkarakterer til sidste år, da den blev vist ved Blodig Weekend 2014.

Se traileren til What We Do In the Shadows nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg