Castle Rock sæson 2 kommer til at handle om en ny række Stephen King karakterer. Den kommer især til at fokusere på en ung Annie Wilkes fra Misery. Læs mere om sæson 2 her.

Castle Rock sæson 2 kommer til at have en ny handling i forhold til sæson 1. Vi befinder os dog (naturligvis!) stadig i Stephen Kings univers. Her i sæson 2 betyder det, at vi blandt andre får en ung Annie Wilkes, som vi kender fra Misery, på banen.

Læs også: Vores anmeldelse af Castle Rock sæson 1 > og vores anmeldelse af Castle Rock sæson 2 >

I filmen fra 1992 spiller Kathy Bates rollen som Annie Wilkes til perfektion. Hun vandt faktisk en Oscar for sin præstation, der vel sagtens kan kaldes ikonisk. Da Annie Wilkes er betydeligt yngre i sæson 2 (mens Kathy Bates er blevet knapt 30 år ældre), er der en ny skuespiller i rollen.

Annie Wilkes i sæson 2

Det bliver således Lizzy Caplan, der skal spilles en yngre version af vores allesammens “biggest fan”. Mange vil nok kende Lizzy Caplan fra blandt andet Cloverfield (2008) eller Netflix Sci-fi filmen Extinction fra 2018.

Andre medvirkende tæller blandt andre Tim Robbins, Garrett Hedlund, Elsie Fisher, Yusra Warsama, Barkhad Abdi og Matthew Alan.

Plottet i Castle Rock sæson 2

Det officielle plot i sæson 2 lyder således:

En krig mellem klaner når nye højder, da den spirende psykopat Annie Wilkes (Caplan), Stephen Kings sygeplejerske fra helvede, bliver fanget i byen Castle Rock.

Sæson 2 får premiere i USA den 23. oktober 2019. Den danske premieredato hos HBO Nordic er dagen efter, så sæson 2 af Castle Rock får premiere i Danmark den 24. oktober 2019. 

Se traileren til Castle Rock sæson 2 nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg