WISTING sæson 2 er en solid og intens sæson med en sag, der afklares over fire afsnit. Du kan altså snildt se den på Viaplay i ét hug. Og ja, det skal du også forvente, at du har lyst til. Læs vores Wisting sæson 2 anmeldelse her!

WISTING sæson 2 kommer på Viaplay og følger op på den populære Wisting-serie, der fik premiere i 2019. Vi er ude i en helt ny sag nu, så du kan sagtens se denne sæson uden at kende første sæson. Dog vil du naturligvis mangle kendskab til diverse karakterer, så se gerne første sæson også.

LÆS OGSÅ

Vores anmeldelse af Wisting sæson 1 her >

I sæson 1 var Carrie-Anne Moss (The Matrix Resurrections) med på rollelisten. Her i sæson 2 er hun på opgave i København og er derfor ikke fysisk med længere. Vi kommer dog til at høre hendes stemme flere gange, når Wisting ringer til hende.

Læs videre på vores Wisting sæson 2 anmeldelse herunder. Vi har set alle fire afsnit til denne anmeldelse.

En kortere omgang Wisting

Der er som sagt kun fire afsnit i Wisting sæson 2. Det betyder, du sagtens kan se den i ét hug over små tre timer. Noget du nok også skal forvente, da nærmest hvert afsnit slutter på en ret interessant cliffhanger af en art.

Sagen afklares altså over kortere tid, og det giver en solid og intens sæson. Og ja, det er stadig en spændende sag, hvor opklaringen ender med at koste flere liv. Faktisk er der flere hjerteskærende øjeblikke med.

Det er en ægte nordisk krimi, hvor både pressen og familielivet skal passes, foruden virket som politibetjent. Derudover er der de interne magtkampe, der desværre også fylder meget, men det tager aldrig overhånd i forhold til historien. Dette er en krimi-thriller og ikke et person-drama.

Wisting: Sæson 2 – Anmeldelse | Viaplay thriller-serie

Se Wisting sæson 2 på Viaplay

Jeg var glad for sæson 1 af Wisting, så jeg havde naturligvis forventninger om, at jeg også ville kunne lide endnu en omgang. Det endte heldigvis med at holde stik, så du kan roligt kaste dig over denne sæson, hvis du nød første sæson.

Det er da også stadig skaberen, Trygve Allister Diesen, der er instruktør på seriens afsnit, så det giver fin mening, at fortsættelsen er helt i tråd med stilen hidtil.

Bevares, en sæson med kun fire afsnit har naturligvis lidt mindre slagkraft end en længere sæson med 8 afsnit. Til gengæld passer den godt ind som et afbræk her i juleferien eller den mørke januar. Nyd den og gæt med – måske gætter du hvem, der er den egentlige skurk?!

Og når nu denne sæson kan være hurtigt overstået, da du kan se den på Viaplay i ét hug, så er det godt, du ikke skal vente så længe på næste sag. Umiddelbart kommer Wisting sæson 3 nemlig allerede omkring Påske 2022, hvor der kommer fire afsnit med en ny sag.

Wisting sæson 2 består af fire afsnit, der alle udkommer på samme tid; Søndag den 26. december 2021.

FAKTA

Skaber: Trygve Allister Diesen
Medvirkende:
Sven Nordin, Thea Green Lundberg, Mads Ousdal, Lars Berge, Odin Waage, Evelyn Osaso, Kjersti Sandal

Plot

En dømt morder slipper væk fra William Wisting ved at udløse en granat, da han inspicerer et muligt mordsted i skoven. Flere personer bliver såret i den spektakulære flugt, og Wisting befinder sig nu i en intens søgen efter morderen. En eftersøgning, der kommer til at præge hele Larviks politistyrke. Sagen bliver også personlig for efterforskerens datter Line, der filmer en true crime-dokumentar om seriemordere, og som på mange måder lægger grunden til politiets efterforskning.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.

    Vis alle indlæg