Se hvilke horror, thriller og sci-fi film og serier, der kommer på Netflix i oktober 2017.

Listen bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Prisoners

Premiere 1. oktober 2017
Da hans 6-årige datter bliver bortført, og efterforskningen går i stå, opsporer tømreren Keller Dover selv gerningsmanden.

The Last Witch Hunter

Premiere 1. oktober 2017
Da en magtfuld hekseforsamling har planer om at slippe en dødelig epidemi løs i New York, må en udødelig heksejæger, en præst og en ung heks forhindre den farlige plan.

Transcendence

Premiere 1. oktober 2017
To dataloger arbejder på at opnå teknologisk singularitet, så de kan skabe en verden, hvor computere kan overgå den menneskelige hjernes evner.

Vampire Academy

Premiere 1. oktober 2017
På kostskolen Skt. Vladimirs Akademi lærer Rose Hathaway at klare livet som dhampir, en halvt menneskelig vampyr, og forbereder sig på at blive leder af moroierne.

Ninja Assassin

Premiere 1. oktober 2017
Da hans bedste ven bliver myrdet af den skumle Ozunu-klan, sværger den forældreløse Raizo, der er opdraget til at blive lejemorder, hævn.

Lucifer – sæson 3

Premiere 3. oktober 2017
Det er kedeligt at være Helvedes herre, så Djævelen flytter til Los Angeles, åbner en natklub og bliver makker med en kriminalbetjent.

Quarantine 2: Terminal

Premiere 4. oktober 2017
Da en virus, der gør sine ofre til sindssyge dræbere, inficerer passagerne på et fly, planlægger et besætningsmedlem og en passager en dristig flugt.

Hostel: Part II

Premiere 11. oktober 2017
Tre amerikanere tjekker ind på et slovakisk hotel uden at vide, at det er et rædselskabinet, hvor rige psykopater kan udleve deres grusomme fantasier.

The Fog (2005)

Premiere 11. oktober 2017
I en havneby i Oregon lægger et skib til med onde ånder af spedalske og sømænd ombord, som byens forfædre med fuldt overlæg sendte på afveje.

Mindhunter – sæson 1

Premiere 13. oktober 2017
Mindhunter handler om en agent i FBI’s eliteenhed, der udvikler profileringsteknikker, mens han efterforsker seriemordere og voldtægtsforbrydere. Serien er skabt af David Fincher. Læs vores anmeldelse her >

The Babysitter

Premiere 13. oktober 2017
Cole er længe oppe og opdager, at hans hotte barnepige er med i en satanisk kult, der vil gøre alt for at få ham til at holde mund. Læs vores anmeldelse >

Secret in Their Eyes

Premiere 14. oktober 2017
En tidligere FBI-agent genåbner en 13 år gammel sag om mordet på sin kollega og afdækker chokerende sandheder, der har været holdt hemmelige lige siden.

28 Weeks Later

Premiere 15. oktober 2017
En gruppe amerikanere, der er overbevist om, at faren er drevet over, rejser til de næsten udslettede britiske øer og finder ud af, at plagerne stadig er i live.

Belief: The Possession of Janet Moses

Premiere 15. oktober 2017
Denne dokumentar forsøger gennem en række interview at genskabe en families misforståede forsøg på at helbrede en kvinde gennem eksorcisme.

OtherLife

Premiere 15. oktober 2017
Efter at have opfundet et stof, som skaber tidskomprimeret virtuel virkelighed, kæmper den unge Ren med sin partner, Sam, om, hvordan de skal bruge deres opfindelse.

Alone In The Dark

Premiere 15. oktober 2017
Alone in the Dark udforsker med isnende uhygge og klaustrofobisk mørke den virkelighed, som eksisterer, men som vi ikke kan se, og som ingen kan forklare.

The Crow: Salvation

Premiere 15. oktober 2017
Alex Corvis bliver hentet tilbage fra de dødes rige for at hævne mordet på sin kæreste – et mord han selv er blevet uskyldig dømt og henrettet for.

Cabin Fever

Premiere 15. oktober 2017
Fem venner fejrer deres dimission i en afsides beliggende bjælkehytte, da en fremmed, dækket af blodige sår, pludselig dukker op og smitter dem med en dødelig virus.

P2

Premiere 15. oktober 2017
En kvinde starter sin bil i et øde parkeringshus. Den går i stå. Et mørkt parkeringshus bliver først rigtig uhyggeligt, når du opdager, at du ikke er alene.

Virus

Premiere 15. oktober 2017
En slæbebåd finder et forladt skib under en storm. Men skibet et langt fra forladt. Nede i fartøjets laboratorier summer det af aktivitet for at udrydde menneskeheden.

Black Christmas

Premiere 15. oktober 2017
Seks søstre og deres mor går den søde juletid i møde. Men der er noget, der rumsterer på loftet. Og det er ikke nissen … Et rigtigt julegys.

Captivity

Premiere 15. oktober 2017
Til en velgørenhedsevent i New York bliver Jennifer Tree bedøvet og kidnappet. Hun vågner op i en kold betonkælder. Men mareridtet er først lige begyndt.

Forvarsel

Premiere 15. oktober 2017
Lindas mand dør i en voldsom bilulykke. Dagen efter lever han igen! Men næste nat er han død igen! Linda må navigere mellem to realiteter og forhindre mandens død.

Sorority Row

Premiere 15. oktober 2017
Da en Theta Pi-søster bliver dræbt, holder studenterforeningen forbrydelsen hemmelig. Men så begynder en maskeret morder at opsøge pigerne.

Spartan

Premiere 15. oktober 2017
Der er dømt politisk sammensværgelse og korruption, da præsidentens datter drukner, men er hun rent faktisk i live? To agenter sætter livet på spil for at finde svaret.

Slasher – Sæson 2

Premiere 17. oktober 2017
Mange år efter det uhyggelige mord på sine forældre, besøger en kvinde sin hjemby, blot for at opdage, at en ny seriemorder genskaber tidligere forbrydelser.

Funny Games (US)

Premiere 18. oktober 2017
En fa­mi­lie ny­der li­vet i de­res luk­suri­ø­se som­mer­hus. Det ban­ker på dø­ren. Na­bo­en vil låne nog­le æg. Men na­bo­en vil ikke gå igen. Klædt i hvidt fra top til tå, og med hvi­de fløjls­hand­sker, star­ter to hø­fli­ge, unge mænd en vol­de­lig, psy­ko­pa­tisk ner­ve­krig med ét for­mål: At fin­de ud af, om lige net­op den­ne fa­mi­lie vil være i live ved næ­ste so­l­op­gang… Læs vores anmeldelse >

Hostel

Premiere 18. oktober 2017
Tre ubesindige studerende rejser til Slovakiet for at finde et herberg, som angiveligt skulle være fyldt med kåde kvinder, men udsættes i stedet for ubeskrivelig tortur.

1922

Premiere 20. oktober 2017
En landmand nedfælder en tilståelse om drabet på sin kone, men hendes død er kun begyndelsen på en makaber historie. Baseret på en Stephen King-kortroman.

Wheelman

Premiere 20. oktober 2017
Flugtchaufføren fra et mislykket røveri får sat sine evner og færdigheder på prøve, da han får et telefonopkald fra en ukendt person, som giver ham rystende ordrer.

Urban Legend

Premiere 25. oktober 2017
Efter en række grufulde mord på hendes universitetscampus begynder den nysgerrige Natalie at få mistanke om, at der kan stå en enkelt vanvittig morder bag.

Stranger Things – sæson 2

Premiere 27. oktober 2017
Sæson 2 af den populære serie kommer endelig!

Goosebumps

Premiere 27. oktober 2017
Da gyserforfatteren R. L. Stines imaginære monstre og dæmoner vækkes til live, må en ung dreng og forfatterens datter kæmpe sammen for at redde borgerne i byen Madison.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg