Der er kommet en creepy trailer til gyseren ‘The Innkeepers’, som er både skrevet og instrueret af Ti West.

Der er nu kommet en trailer til ‘The Innkeepers’, som er instrueret af Ti West (‘The House of the Devil’, ‘Cabin Fever 2’). I filmen medvirker bl.a. Sara Paxton, Pat Healy, Kelly McGillis, George Riddle m.fl.

Efter over hundrede år i branchen, er The Yankee Pedlar Hotel ved at lukke dørene for sidste gang. Den sidste tilbageværende kontormedarbejder, Claire (Sara Paxton), en kvinde i 20’erne, og Luke (Pat Healy), en computer-nørdet enspænder, er overbevist om, at hotellet er hjemsøgt og er fast besluttede på at bevise det. Mens uret tæller ned til de sidste dage for hotellet, tjekker mystiske gæster ind – herunder Leanne Rease-Jones (Kelly McGillis), en tidligere tv-skuespillerinde som nu er synsk, og en gammel mand der insisterer på at bo på værelse 353. Efterhånden som flere mærkelige hændelser begynder at ske, skal både Claire og Luke beslutte sig for, hvad de skal tro og hvad de ikke skal tro på…

Filmen er pt. endnu ikke sat til at få premiere i Danmark.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg