Der kommer en række nye gyserfilm i 2019, og nu hvor vi har passeret halvdelen af 2018, kan vi ikke lade være med at begynde at glæde os til en række genrefilm.

Du får her en liste over kommende gyserfilm, thrillere og science fiction-film i 2019!

Det er dog desværre ikke alle gyserfilm i 2019, der ender med at få premiere i Danmark. Nogle titler får ændret premieredato, mens andre bliver droppet, inden de overhovedet får chancen.

AD ASTRA

Biografpremiere: 23. maj 2019

En militær ingeniør rejser rundt i hele galaksen for at finde sin far, der forsvandt på en mission for 20 år siden.

HELLBOY

Biografpremiere: 11. april 2019

Et reboot af fortællingen om den djævelske helt Hellboy. Denne gang drager den røde dæmon til England, hvor han skal tage kampen op mod heksen the Blood Queen.

Hellboy (2019) instrueres af Neil Marshall, og hovedrollen spilles denne gang af David Harbour fra Stranger Things.

GLASS

Biografpremiere: 17. januar 2019

Glass begynder Dunn at jagte Crumbs supermenneske, The Beast, mens skyggen af Mr. Glass begynder at vise sig. Og han sidder på hemmeligheder, der kan påvirke både Dunn og Crumb.

Glass er en fortsættelse til Split og Unbreakable. Bruce Willis (Dunn), Samuel L. Jackson (Mr. Glass), James McAvoy (Crumb) og Anya Taylor-Joy vender alle tilbage.

ELI

Biografpremiere: 31. januar 2019

Eli er i behandling for sin sjældne autoimmune sygdom. Men han opdager, at der er noget galt med klinikken, som han bor på.

Eli (2019) er instrueret af instruktøren bag Citadel og Sinister 2.

UNTITLED BLUMHOUSE HORROR PROJECT III

Biografpremiere: 14. februar 2019

Intet, udover premieredato, er sluppet ud om dette projekt fra genre-studiet Blumhouse, der leverede to massive hits i 2017: Get Out og Split, som sammenlagt indspillede $529,3 mio. globalt, ud af et samlet budget på $13,5 mio.

THE ESCAPE ROOM

Biografpremiere: 28. februar 2019

Seks fremmede ender i nogle omstændigheder uden for deres kontrol, og de må nu bruge alle deres evner for at overleve.

The Escape Room (2019) er instrueret af Adam Robitel (The Taking of Deborah LoganInsidious: The Last Key)

THE PRODIGY

Biografpremiere: 7. marts 2019

En mor bliver bekymret over sin søns forstyrrende adfærd og mener, at der er noget overnaturligt, der påvirker ham.

The Prodigy er instrueret af Nicholas McCarthy (The Pact) og har Taylor Schilling (Orange is the New Black) i hovedrollen.

US

Biografpremiere: 14. marts 2019

Us (2019) er Jordan Peele’s (Get Out) nyeste horror/thriller om et sort og et hvidt par.

Plottet er endnu hemmeligholdt.

PET SEMATARY

Biografpremiere: 18. april 2019

Da Lou­is Cre­ed og hans fa­mi­lie bo­sæt­ter sig ved en lil­le uskyl­digt ud­se­en­de dy­r­ekir­ke­gård, for­vand­les de­res liv til et is­nen­de ma­re­ridt. Det vi­ser sig, at den mysti­ske kir­ke­gård egent­lig er en hel­lig kult­plads, hvor ond­ska­bens mag­ter mø­des. Et ryg­te si­ger, at de dyr der bli­ver be­gra­vet her, genop­står fra de døde. Men hvad sker der, hvis et men­ne­ske bli­ver be­gra­vet på plad­sen?

THE CURSE OF LA LLORONA

Biografpremiere: 2. maj 2019

I halvfjerdsernes Los Angeles glider La Llorona gennem natten, og betragter de sovende børn. Da hun ignorerer de desperate advarsler fra en mor, der er mistænkt for børnemishandling, drages en ung socialarbejder og hendes egne små børn ind i et skræmmende mareridt. Deres eneste håb om at overleve La Lloronas evige vrede viser sig at være en desillusioneret præst og den mysticisme, han praktiserer for at holde det onde på afstand i det spinkle rum, hvor frygt og tro konfronterer hinanden…

GODZILLA: KING OF MONSTERS

Biografpremiere: 30. maj 2019

Godzilla 2: King of the Monsters (2019) følger det krypto-zoologiske bureau Monarchs heroiske handlinger, mens de står over for en gruppe gigantiske, apokalyptiske monstre, herunder den mægtige Godzilla, der kolliderer med bl.a. Mothra, Rodan og hans ultimative nemesis, den trehovede King Ghidorah. Da disse forhistoriske supermonstre – som indtil nu kun har været kendt som forhistoriske myter – rejser sig fra deres æoner gamle hvilesteder, går de alle efter verdensherredømmet, hvilket ikke efterlader menneskeheden mange chancer for at overleve…

ANNABELLE 3

Biografpremiere: 3. juli 2019

Annabelle 3 byder på endnu et kapitel om den dæmoniske dukke fra The Conjuring universet.

X-MEN: THE NEW MUTANTS

Biografpremiere: 1. august 2019

X-Men: The New Mutants følger vi fem unge mutanter, der er ved at opdage deres evner, mens de bliver holdt fanget et hemmeligt sted. Her prøver de at flygte fra deres fortids synder og redde dem selv.

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD

Biografpremiere: 25. juli 2019

En western tv-skuespiller, Rick Dalton, og hans stuntmand, Cliff Booth, prøver at få et comeback i Hollywood, men har svært ved det. Men Dalton har en berømt nabo: Sharon Tate.

Once Upon a Time in Hollywood foregår i samme periode, som Charles Manson mordene i Los Angeles i 1969.

THE GRUDGE (2019)

Biografpremiere: 20. juni 2019

En mystisk og hævngerrig ånd forfølger alle, der vover at komme ind i det hus, hvor den bor.

The Grudge (2019) er et reboot af filmserien.

IT – KAPITEL 2

Biografpremiere: 5. september 2019

Anden del af filmatiseringen af Stephen King’s It. Denne gang handler det om børnene, der er blevet voksne, 30 år senere. Pennywise vender tilbage, så gruppen bliver samlet igen.

Læs mere om filmen her >

ARE YOU AFRAID OF THE DARK?

Biografpremiere: 10. oktober 2019

Gyserfilmen Are You Afraid of the Dark? er baseret på Nickelodeon gyserserien fra 1992. Antologiserien fokuserede på en gruppe teenagere, der mødes hver uge på et hemmeligt sted i skoven for at fortælle en skræmmende historie.

Manuskriptet til Are You Afraid of the Dark? (2019) bliver skrevet af Gary Dauberman, der også skrev den nye filmatisering af It.

ZOMBIELAND 2

Biografpremiere: 17. oktober 2019

Efter en virus forvandler de fleste mennesker til zombier, ender verdens overlevende mennesker i en løbende krig mod den sultne udøde. De fire overlevende – Tallahassee (Woody Harrelson), Columbus (Jesse Eisenberg), Wichita (Emma Stone) og Little Rock (Abigail Breslin) – lever efter en liste med overlevelsesregler og zombie-drabstrategier, mens de bevæger sig mod en rygtet sikker lokation i Los Angeles.

TERMINATOR 6 (2019)

Biografpremiere: 14. november 2019

James Cameron samler det originale Terminator-hold, Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton, i Terminator 6, der dog kommer til at foregå efter Terminator 2: Judgment Day.

Den nye hovedrolle spilles af Mackenzie Davis fra Blade Runner 2049 og Black Mirror afsnittet “San Junipero”.