Hvis du ynder at fejre fredag den 13. med fx en gyserfilm eller fire, så er det om at bygge op til det helt store, da der kun er én enkelt fredag den 13. i hele 2014:

Fredag den 13. juni 2014

Så gør nu en dag ud af det – tag fri, lej en masse nye gysere, eller find de gamle favoritter frem.

Og så kan du ellers glæde dig til 2015, som har hele 3 stk. fredag den 13.

Traditionen tro viser dansk tv fredag den 13. juni 2014 bare en række genudsendelser, men der er da i det mindste gyserfilm på programmet:

TV 2 Zulu 01:00: Aliens vs. Predator: Requiem

TV3+ 22:30: Hostel – 00:25: Paranormal Activity 2 – 02:10: Paranormal Activity 3

Kanal 5 01:55: As Good as Dead

Hvilke gyserfilm skal du se fredag den 13. juni 2014?

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg