Vi har tidligere skrevet om den New Zealandske gyser ‘Compound’ – nu er der så kommet en teaser trailer.

Filmen følger en gruppe af rejsende, der farer vild på deres køretur i det landlige New Zealand.

De prøver at finde et sted, hvor de kan få hjælp til lidt kørselsvejledning, og finder hvad der ser ud til at være en gammel og forladt turistattraktion i form af et spøgelseshus. Da de kommer indenfor, låser huset sig selv af, så de er fanget og bliver nu mødt af nogle uventede gæster.

Deres værste mareridt lever inde i dette hus. Det bliver et spil for overlevelse, da de skal kæmpe sig ud, inden de bliver de næste ofre.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg