Læsetid ca. < 1 minut

Vi har længe ventet spændt på at høre nyt om ‘Horns’, som er en gyserfilm baseret på bogen af samme navn, skrevet af Stephen Kings søn, Joe Hill. Nu er der så kommet et lille klip samt nogle plakatforslag.

Filmen handler om en 26-årig mand, der vågner en morgen med slemme tømmermænd, store huller i hukommelsen – og et par horn i panden! Hornene vokser sig større dag for dag, og det lader til at disse horn hænger sammen med hans kærestes uopklarede mord.

Hovedrollen spilles af Daniel Radcliffe, efter Shia LeBeuf sprang fra. Derudover medvirker Juno Temple, Max Minghella, Joe Anderson, Kelli Garner, Heather Graham, David Morse, Kathleen Quinlan, James Remar m.fl.

‘Horns’ er for nylig blevet vist ved Toronto International Film Festival, hvor den har fået lovende anmeldelser. Bloody Disgusting har taget nedenstående billede ved samme event.

Filmen får amerikansk premiere den 11. oktober 2013 – vi ved dog endnu ikke, om den får premiere herhjemme.

Jeg har selv læst bogen og glæder mig virkelig til at se, hvordan Alexandre Aja (Haute Tension, Piranha, The Hills Have Eyes) får udformet denne lille perle!

horns-posters-tiff