Vi har længe ventet spændt på at høre nyt om ‘Horns’, som er en gyserfilm baseret på bogen af samme navn, skrevet af Stephen Kings søn, Joe Hill. Nu er der så kommet et lille klip samt nogle plakatforslag.

Filmen handler om en 26-årig mand, der vågner en morgen med slemme tømmermænd, store huller i hukommelsen – og et par horn i panden! Hornene vokser sig større dag for dag, og det lader til at disse horn hænger sammen med hans kærestes uopklarede mord.

Hovedrollen spilles af Daniel Radcliffe, efter Shia LeBeuf sprang fra. Derudover medvirker Juno Temple, Max Minghella, Joe Anderson, Kelli Garner, Heather Graham, David Morse, Kathleen Quinlan, James Remar m.fl.

‘Horns’ er for nylig blevet vist ved Toronto International Film Festival, hvor den har fået lovende anmeldelser. Bloody Disgusting har taget nedenstående billede ved samme event.

Filmen får amerikansk premiere den 11. oktober 2013 – vi ved dog endnu ikke, om den får premiere herhjemme.

Jeg har selv læst bogen og glæder mig virkelig til at se, hvordan Alexandre Aja (Haute Tension, Piranha, The Hills Have Eyes) får udformet denne lille perle!

horns-posters-tiff

 

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg