Så nærmer vi os årets første fredag den 13. i 2013 – og der er faktisk kun 2 af disse mærkedage i år, da den næste først er fredag den 13. december 2013.

Vanen tro lister vi aftenens gyserfilm i TV op, og som sædvanlig er det et lidt ringe udvalg bestående af genudsendelser, vi får i Danmark:

Gyserfilm i TV fredag den 13. september 2013

22:00: Red Dragon (SVT1)
23:25: Copycat (TV 2)
23:35: Awake (DR 1)
02:05: Blade Trinity (TV4)
02:45: Boogeyman (TV3+)
03:35: Djævelens advokat (TV 2 Norge)
04:20: Vacancy 2: The First Cut (TV3+)

Vi ender nok med at smide et par DVD’er på, for at fejre dagen – men husk at du også kan vælge at gå ind og se Nattens Dæmoner i biografen. Den er bestemt et syn værd!

Hvordan fejrer du fredag den 13.?

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg