“Fede Alvarez’s ‘Don’t Breathe’ Is Like Hitchcock On Crack!”

Det udtaler Bloody Disgusting om Fede Alvarez’s nye film, der netop er blevet vist på SXSW.

Det er Fede Alvarez’s første film efter hans Evil Dead genindspilning, som de fleste er enige om var ret vellykket.

Plottet er som følger:

Tre teenagere, der gang på gang formår at slippe afsted med perfekt planlagte hjemmerøverier, sætter alt ind på en sidste gang, der skal få dem ud af kriminalitet for evigt. Deres mål; En blind mand, der lever tilbagetrukket med en million dollars skjult. Men da de bryder ind i hans hjem, vendes alt på hovedet, og de ender med at måtte kæmpe for overlevelse mod en psykopat fuld af hemmeligheder.

Don't Breathe De medvirkende er bl.a. Dylan Minnette (Goosebumps), Stephen Lang (Exeter), Jane Levy (Evil Dead) og Daniel Zovatto (It Follows).

Hans nye film Don’t Breathe hed tidligere A Man in the Dark, men den har altså nu fået den nye titel.

Don’t Breathe er pt. sat til at få dansk biografpremiere den 25. august 2016 – vi håber, at det holder stik!

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.