Lights Out instruktør David F. Sandberg er i spil som instruktør til Annabelle 2.

Dukken Annabelle fra The Conjuring (Nattens dæmoner) fik sin egen film Annabelle i 2014, hvilket blev en stor nok succes til, at vi får en Annabelle 2.

Til trods for at filmen skulle få premiere i 2017, har vi ikke hørt meget til den før nu, hvor Bloody Disgusting rapporterer, at det er Lights Out instruktør David F. Sandberg (både kortfilmen og den kommende spillefilm) der nok kommer til at instruere Annabelle 2.

James Wan producerer – som han gør ved alle film, der omhandler The Conjuring.

I mellemtiden kan du glæde dig til at se Lights Out i spillefilmslængde, når den har premiere i de danske biografer den 21. juli 2016. Og du kan altid lige hygge dig med at se kortfilmsversionen af Lights Out nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.