Der har været spekuleret lidt omkring den kommende syvende sæson af seriemorder-serien ‘Dexter’ var den sidste. Det bliver nu slået helt fast, at det er det ikke.

Executive producer Sara Colleton afslører, at ‘Dexter’ får 8 sæsoner i alt. De havde ellers planer om at ende serien efter sæson 7, men Showtime overbeviste dem om endnu en sæson.

Sæson 7 af ‘Dexter’ starter op i USA den 30. september 2012. TV3 Puls viser i øjeblikket sæson 5 herhjemme, mens Canal+ har vist sæson 6.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg