Vi har nu fået et plot til The Conjuring 3 (med den danske titel Nattens dæmoner 3) fra skaberen James Wan. Udgangspunktet er lidt anderledes end tidligere. Dog med fuld smæk på gys og gru!

The Conjuring 3 skulle ifølge James Wan være anderledes end de første to film. For det første er det ikke ham selv, der instruerer filmen. Det er nok dét, de fleste er lidt bekymrede for. James Wan er dog stadig dybt involveret i filmen som producer.

For det andet gør plottet, at den tredje film går i en noget anden retning end de tidligere film.

Ligesom de to forrige film er The Conjuring 3 også baseret på en sand historie. Denne gang fokuserer historien dog på en mand, der er dømt for et mord, han begik, mens han var besat.

Det kan derfor smage lidt af en dæmonisk fortælling med elementer af retssalsdrama. Det bliver dog næppe sidstnævnte, der får fokus i filmen. Wan selv siger:

“I think it’s the first time in America’s history where the defendant used possessions as a reason, as an excuse.”

Patrick Wilson og Vera Farmiga vender endnu engang tilbage i deres vante roller som Warren-ægteparret. Allerede dette gør, at vi er fortrøstningsfulde omkring den lidt anderledes The Conjuring fortælling her i tredje omgang.

Patrick Wilson og Vera Farmiga i The Conjuring

Ny instruktør opdaget af James Wan

Instruktøren er denne gang Michael Chaves, som nok ikke er et navn, mange vil genkende. Endnu!

Michael Chaves blev “opdaget” af James Wan, da han ledte efter instruktøren til hans kommende gyserfilm The Curse of La Llorona. Den kommer i biografen den 2. maj 2019, og traileren virker lovende.

Manuskriptforfatter David Leslie Johnson står bag manuskriptet til The Conjuring 3 – ligesom han også skrev The Conjuring 2.

The Conjuring-universet består efterhånden af en del film, hvor hovedfilmen er The Conjuring / Nattens dæmoner. Spin-off filmen Annabelle 3 når da også at udkomme inden den tredje hovedfilm. Annabelle 3 kommer i biografen den 3. juli 2019.

Læs også:
Gyserfilm fra The Conjuring-universet

Savner du Annabelle dukken i mellemtiden, kan hun ses på bunden af havet i James Wan’s Aquaman, der er aktuel i biograferne nu. Ja, vores aktuelle “master of horror” har naturligvis gemt nogle gaver til gyserfans i DC Comics filmen.

 

The Conjuring 3 kommer i biografen den 3. juni 2021. Den får derefter digital snigpremiere allerede den 16. juli 2021 – dog til forhøjet pris.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg